banner cariere

phone ico +4 021 337 83 33 / +4 021 337 80 38  Luni-Vineri 09-17 mail icooffice@syncodeal.ro

 logo synco all cars dors etc

Despre noi   /   Info   /   Servicii "Private Level"   /   Cariere
 
   Dezvoltare profesionala:
   Suntem exigenti in selectarea de noi angajati, cautam in permanenta oameni creativi, talentati, competenti, perfectionisti, care doresc   sa-si dezvolte cunostintele, experienta profesionala si sa aduca un plus de valoare companiei noastre.
   Strategia de dezvoltare a companiei SyncoDeal Pharmaceuticals include, printre altele, si dezvoltarea continua a fortei de vanzari pentru imbunatatirea reprezentarii in piata. Echipa noastra stie ca vanzarea de produse farmaceutice necesita cunoasterea misiunii companiei, a intregului portofoliu de produse si servicii, a pozitionarii si rolului companiei pe piata, precum si intelegerea globala a realitatilor comerciale si capacitatea de sesizare a oportunitatilor de business pe care le ofera piata.
   Criteriul care ne ghideaza in interactiunea cu spitalele, farmaciile si alte arii conexe domeniului de activitate este Puterea de adaptabilitate! Managementul performant, dedicarea si profesionalismul echipei SyncoDeal Pharmaceuticals transforma viziunea afacerii intr-un succes garantat.
   Procesul de selectie:
   Trimite-ne CV-ul impreuna cu o scrisoare de intentie pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Procesul de selectie consta in:
•Inregistrarea CV-urilor si a scrisorilor de intentie
•Selectarea aplicantilor in functie de posturile disponibile, de competentele si optiunile aplicantilor
•Interviuri individuale
•Testarea competentelor de specialitate (inclusiv test de limba straina)
   Ne simtim onorati sa va raspundem la intrebari despre oportunitatile de cariera existente in cadrul firmei SyncoDeal Pharmaceuticals utilizand adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
click pentru detalii: - Post KAE  /  - Tele Sales