Cariere

Succesul SyncoDeal Pharmaceuticals inseamna dezvoltarea echipei sale prin valorificarea potentialului persoanelor cu profil dinamic si constructiv, dispusi sa-si asume cultura organizationala a companiei.

Dezvoltare profesionala

Suntem exigenti in selectarea de noi angajati, cautam in permanenta oameni creativi, talentati, competenti, perfectionisti, care doresc   sa-si dezvolte cunostintele, experienta profesionala si sa aduca un plus de valoare companiei noastre.

Strategia de dezvoltare a companiei SyncoDeal Pharmaceuticals include, printre altele, si dezvoltarea continua a fortei de vanzari pentru imbunatatirea reprezentarii in piata. Echipa noastra stie ca vanzarea de produse farmaceutice necesita cunoasterea misiunii companiei, a intregului portofoliu de produse si servicii, a pozitionarii si rolului companiei pe piata, precum si intelegerea globala a realitatilor comerciale si capacitatea de sesizare a oportunitatilor de business pe care le ofera piata.

Criteriul care ne ghideaza in interactiunea cu spitalele, farmaciile si alte arii conexe domeniului de activitate este Puterea de adaptabilitate! Managementul performant, dedicarea si profesionalismul echipei SyncoDeal Pharmaceuticals transforma viziunea afacerii intr-un succes garantat.

Procesul de selectie

Trimite-ne CV-ul impreuna cu o scrisoare de intentie pe adresa: hr@syncodeal.ro. Procesul de selectie consta in:

+ Inregistrarea CV-urilor si a scrisorilor de intentie

+ Selectarea aplicantilor in functie de posturile disponibile, de competentele si optiunile aplicantilor

+ Interviuri individuale

+ Testarea competentelor de specialitate (inclusiv test de limba straina)

Ne simtim onorati sa va raspundem la intrebari despre oportunitatile de cariera existente in cadrul firmei SyncoDeal Pharmaceuticals utilizand adresa: hr@syncodeal.ro

———————————————————————————–

click pentru detalii:

Key Account Executive – Departament Vanzari1. Profil Post_KAE Synco Deal_v2 – PDF

TELESALES – Departament Vanzari1. Profil Post_TeleSales Synco Deal – PDF